SAMO ZA NJIH OVO NIJE VELIKI ZALOGAJ: Karleuša i Arijana Grande u istom izdanju koje važi da vodeći trend sezone

Nije tajna da je Jelena Karleuša inspiracija mnogim zvezdama, kako domaćim, tako i svetskim. Ovoga puta su ona i Ariana Grade u istim izdanjima brenda Versace.

Instagram

Jelena Karleuša važi za jednu od najvećih modnih ikona na domaćoj sceni, ali nije retkost da je i poznate svetske zvezde kopiraju.

Tako smo imali prilike da Kim Kardašijan vidimo sličnim, ako ne i identičnim kombinaciji koje je ponela Jelena, kao i Dua Lipu i Sofiju Vergaru kojima je pevačica poslužila kao inspiracija.

Ipak, ovoga puta je svetska zvezda Arijana Grande bila inspiracija Jeleni Karleuši u popularnoj monohromatskoj pink kombinaciji.

Versace total look u rozoj boji ponela je Jelena Karleuša, dok je Arijana Grande odabrala identičan samo u žutoj boji. Girly krojevi haljina i čarape koje čine povezanost između glavnih komada outfita su idealan aksesoar ove jeseni.

Instagram 

Oba poznata Versace looka nisu mogla da prođu bezglomaznih cipelakoje su vrlo brzo postale najpoželjnije na listama čekanja ovog brenda, a pronašli smo ih kod nas po dosta povoljnijoj ceni.

Isti model cipela je vrlo brzo zauzeo mesto na policama uticajnih ljudi u svetu mode, a njima su se pohvalile i influenserka Tamara Kalinić, kao i manekenka Irina Šajk.

Iako se ovakav kolorit možda čini kao hrabar potez i prevelik zalogaj, velike zvezde poput Karleuše i Arijane Grande uspeju da ga uznesu u skladu sa svojim stilom.

Da su monohromatska izdanja veliki hit u svetu modu imali smo prilike da vidimo i na poslednjim kombinacijama Kim Kardašijan.

Anketa
Glasalo je 49 korisnika

U nastavku u galeriji pogledajte identična izdanja Jelene Karleuše i Ariane Grande:

Instagram JK i Arijana Grande u istoj kombinaciji