MILICA PAVLOVIĆ KAO BOGINJA STILA U LJUBIČASTOJ HALJINI: Jednim detaljem ISTAKLA STRUK a pažnju privlači zanimljiv rukav

Pevačica Milica Pavlović očarala je svoje pratioce perfektnom ljubičastom haljinom u njenoj zavodljivoj režiji.

ATA Images

Mlada pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih na našoj sceni. Juče je na mrežama iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju u haljini interesantne boje.

Milica je na sebi imala ljubičastu haljinu sa puf rukavom na desnom ramenu, dok je na drugoj ruci ima til koji se jedva mogao prometiti s obzirom na to da je bio u boji kože, a na prvi pogled stvara utisak golog ramena.

Haljinu u predelu struka krasi korset u istoj boji kao i sama kreacija, a kada je reč o makeup-u, Milica se odlučila za ruž u boji garderobe koju nosi.

Stajling je upotpunila visećim minđuše koje su bile zlatne boje i razbijale ovaj monohromatski outfit. Ni komentari a ni pohvale ispod fotografije nisu izostali.

"Ova Pavlovićka je mrak...", "Lutka", "Goriš ženo!", "Prelepa"... bili su samo neki od komentara fanova.

Mnogi su i mišljenja da joj je sreća i ispunjenost na ljubavnom planu donela još veću dozu samopouzdanja i seksipila. Podsetimo, Milica je već godinu dana u skladnoj vezi sa proslavljenim crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, a njihove fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović