U modnom svetu, prolećna i letnja sezona sinonim su za raskošne boje i printove koji stvaraju efektne odevne komade.

Uz nove modele koji će uneti svežinu u naše ormare i svakodnevne kombinacije, prolećne i prve letnje kolekcije istaklo se i nekoliko ležernih modela i modnih klasika koje ćemo obožavati i ove godine.

Između novih trendova, omiljenih ležernih modela i modnih klasika s modernim prizvukom smestio se jedan od najvećih modnih trendova sezona – teksas.

U klasičnim i trendi krojevima, plavoj boji ili it nijansama sezone, jednostavnim modelima i statement modelima ukrašenim trendi detaljima, teksas modeli ove sezone izgledaju bolje nego ikad.

Proleće i leto savršeno su vreme da u svoju garderobu dodate nekoliko modela svetlog teksasa koji će odlično izgledati u kombinaciji s baš svim letnjim topovima i modnim dodacima.

Da je svetli teksas neizostavni deo tople sezone, potvrdile su i kolekcije modnih kuće, dizajnera i brendova, a kao jedan teksas model s kojim ne možete pogrešiti istakle su se bele farmerice.

Iako još uvek nisu dostigle popularnost plavih modela, bele farmerice jedan su od prolećnih i letnjih must have modela koji svake godine postaje sve popularniji i privlačniji. Ovog proleća i leta, bele farmerice još jednom će pronaći svoje mesto unutar gotovo svake kolekcije i svakog trendseterskog ormara.

Jednostavne i svestrane, bele farmerice savršena su alternativa plavim modelima koja u svaku prolećnu i letnju garderobu donosi osveženje i savršeni početak bezbroj efektnih kombinacija.

Koje modele ćemo nositi ovog proleća i leta?

U naše ormare vraćaju se omiljeni klasici poput mom jeans i boyfriend jeans modela. Trendi izdanje belih farmerica ove sezone ćemo pronaći u modelima s paper bag strukom, širokim i cropped nogavicama te trapezicama.