Definitivno je da pojava Jelene Karleuše kod svih izaziva neku emociju, a njena inovativnost i što je uvek u korak sa vrućim trendovima govori koliko je zaljubljena u modu.

Mnoge planetarne zvezde inspiraciju traže upravo u Jeleni kako za svakodnevne outfite, tako i za kostime za nastupe, a njen neverovatan osećaj za modu prepoznaju i brojni stručnjaci.

Njena izdanju su orginalna, a otkako je uspela da liniju ponovo dovede do savršenstva, i provokativna.

Jelena Karleuša napisala kako se oseća povodom svog neobičnog modnog izraza.
Instagram 

Naime, Jelena je objavila fotografiju u zanimljivoj modnoj kombinaciji, a u opisu je na engleskom jeziku napisala kako se oseća povodom svog neobičnog modnog izraza koji joj neki zameraju.

"Za mene je stil i moda nešto što dolazi prirodno, ne radim ništa na silu. Ne prilagođavam se trendovima, koristim ih na svoj način. I dok se ceo svet pita kako neobična žena iz daleke Srbije ima tako dobar osećaj da predvidi šta će biti sledeća velika stvar u modnoj industriji, suzdržavam svoje ideje kako bih se uklopila u ovaj deo sveta, inače bih bila proglašena ludom", napisala je Karleuša.

JK je poznata i po svojim nagim fotografijama, a to je priznala i u svojoj objavi na Instagramu koju je dopunila rečima:

"Vrhovna umetnost je genijalna. Genijalnost nije opšte prihvatljiva u moru standardnih mediokriteta. Naravno, volim da poziram gola i da objavljujem slike svoje zadnjice, ali to samo dodatno naglašava koliko zapravo imam stila kad sam obučena", zaključila je.

Nedavno nas je takođe oduševila crnim kompletom s trakicama koje u prvi plan istakao njenu figuru koju je dovela do savršenstva.

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

ATA Images, Instagram Modna izdanja Jelene Karleušea