Sada kada polako, ali sigurno zakoračujemo u proleće, pravi je trenutak da raščistite orman od zimskih stvar, mračniji kolorit spakujete u kese za odlaganje, kako biste se što pre okrenuli vedrijim bojama.

Proleće voli boje, vibrantne, ali i pastelne, a odlučite li se za pantalone u spomenutim varijantama možete biti sigurni da poseban i upečatljiv stajling neće ostati neprimećen.

Naime, ulicama će ovog proleća dominirati pantalone koje se mogu pronaći u svim radnjama high street brendova, a reč je o, naravno, modelu visokog struka koji je odličan saveznik ukoliko želite malo da produžite figuru i naglasite noge i struk.

Spoj širokih nogavica i visokog struka ima efekat optičke varke zbog koje čini da struk izgleda uže, a noge duže. Ipak, ni cigarette modeli nisu ništa manje popularni.

Moramo priznati da bismo baš sve modele sa naše liste vrlo rado imali u svojoj kolekciji i time baš svaku prolećnu kombinaciju učinili razigranom i drugačijom.

Ukoliko planiratea novi šoping, ne propustite ni modele pantalona sa visokim strukom koje su dostupne u prodavnicama high street brendova, a koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

screenshoot/pullandbear.rs, printscreen/ fashionandfriends Pantalone visokog struka svojim modelom pokazuju da svim figurama stoje savršeno.