Crna, smeđa i bež su najčešće boje ženskih torbica. Zašto? Zato što su klasik i lako ih je uskladiti s raznim odevnim kombinacijama. Naravno, povremeno ćeš se odlučiti i za neku torbu u boji koju ne nosiš često, ali obično samo za posebnu priliku ili ako pristaje uz posebnu odeću.

Međutim, kada je reč o kožnim torbicama, postoje određene boje - u prekrasnim tonovima - koje su suptilne i svestrane, a jedna od njih je i ona koja sve više osvaja žene svih stilova i godina - zelena.

Osim što je to boja prirode, izgleda sjajno s tamnom odećom - poput crne ili tamno plave - bez stvaranja jakog kontrasta. Ipak, kombinuje se i s toplijim tonovima, dezenima i svetlijim teksturama, pa je savršena za proleće i leto.

Zelena ne mora biti dominantna, niti rizična boja. Zelena kožna torba može tvom stilu dodati mir ili odvažnost, zavisno od kombinacije.

U svakom slučaju, deluje pametno i elegantno i jedna je od najboljih boja za razbijanje beskonačnog vrtloga crno-smeđe-bež torbica u kojem se žene najčešće vrte. Spojena s odećom u izraženijih tonova, poput narandžaste vrlo lako može stvoriti jednu od najboljih kombinacija boja ikada. U kombinaciji sa zagasitijom paletom, poput boja cigle, čini jednako zadivljujuću kombinaciju.

U kombinaciji s printevima i materijalima stvara još složeniji stil koji se bez napora stapa sa zelenom. U međuvremenu, monohromatski stil, koji se sastoji uglavnom od crno-belih komada, izgleda neverovatno dobro sa torbom u zelenoj boji.

Imaj na umu jednostavno pravilo: što ti je odeća svetlija, torba bi trebala biti manja, a ukoliko je u zelenoj boji biće naročito primećena.

U nastavku pogledajte kakve smo to trendi modele izabrali za vas:

Print Screen/Zara, Print screen / Stradivarius Zelene torbe rzabijaju svaku kombinaciju!