SLIP HALJINAMA POPULARNOST NE PRESTAJE DA RASTE: Isprobajte trik sa Instagram koji SUŽAVA STRUK i naglašava OBLINE

Svilene haljine nastavljaju svoju dominaciju i ovog proleća, a evo kako je možete učiniti užom u struku i uživati u dva načina kombinovanja.

slip haljina.PNG
Instagram 

Slip haljina nastala je inspirisana nekad obaveznim ženskim komadom donjeg veša - tzv. podsuknjom. Obično je izrađena od sjajnog satenskog materijala i važi za veoma popularan prolećni komad, a to dokazuje i trenutna manija za svilenom haljinom iz Zare.

I to ne nužno zbog svoje strukture, dužine ili kroja, nego nudi brojne mogućnosti stilizovanja. Naime, jednostavna je, ali se u isto vreme može i stilizovati glamurozno. Od kratke preko seksi do konzervativne, s pravim trendovskim komadima, slip haljina uvek sjajno izgleda.

Trik koji slip haljine čini još više nosivim

Gotovo da se nijedna haljina nije toliko nosila poslednjih letnjih sezona (naravno, i zimi) kao slip haljine. Brojne stilske kombinacije su primamljive.

Ukoliko ste u portazi za modernim svilenim haljinama, potražili smo umesto vas najlepše modele koji su dostupni u Srbiji:

printscreen/ bershka, fashionandfriends.com Svilene haljine su obavezan komad svačijeg prolećnoj ormana!

Međutim, ravan kroj haljine ponekad može postati problem. Naročito žene koje žele da naglase struk i obline odlučuju se samo za kaiševe, ali ne više! Blogerka Šeril ima jednostavan, ali genijalan trik koji slip haljinama daje malo više konture.

Stilski trik je tako jednostavan

Šeril se pojavljuje na Instagramu u srebrnoj slip haljini s dugim rukavima. Materijal pada malo preširoko u području stomaka – narukvica i gumica za kosu bi trebalo da pomognu.

Evo kako se to radi:

1. Prvo narukvicu stavi na spoljnu stranu haljine na struku.

2. Drugom rukom skupi haljinu sa strane i stavi preko narukvice.

3. Konačno, uz pomoć gumice za kosu razvuci haljinu preko narukvice, a zatim ponovno spusti ostatak haljine.

Isprobajte trik koji će ležernu haljinu učiniti modernijom, a kako se on izvodi, za lakše objašnjenje, pogledajte u videu:

Trik kako suziti svilenu haljinu Instagram/ walkinwonderland

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši