Sigurno si prmetila još jedan "sumnjiv" trend koji se rađa već nekoliko leta, a ove godine je očito na vrhuncu.

Natikače sa krznom nemaju puno smisla leti, jer ovu obuću nosimo kako bi nam bilo što udobnije po vrućinama, a ove nas još i greju!

 A kako stvari stoje, ni u hladnijim danima nisu praktične jer su ipak prilično otvorene. Ali mogli smo ih videti na ulicama i na fotografijama glumica, modela i influensera.

Ove krznene papuče primetili su svi, od Hejli Biber do Dženifer Aniston koja ih je nosila u kombinaciji, ni manje ni više nego, s haljinom.

dzenifer aniston u crnoj haljini i krznenim papucama
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali nakon što smo videli Megan Foks, kraljici seksepila i vrtoglavih potpetica, kako nosi leopard verziju krznenih natikača, bilo nam je jasno koliko je ovaj trend zaludeo dame.

krem papuce sa krznom
screenshoot/instagram 

Pored toga, ovaj je trend vrlo praktičan - kao onaj par cipela koje držiš blizu ulaznih vrata da ih na brzinu natakneš kad je potrebno da skokneš do prodavnice ili da prošetaš psa.

Krznene natikače se lako uklapaju sa osnovnim komadima poput majica i pantalona ili čak trenerke, pa ih možda upravo zato žene vole. Iako su najpopularniji par ovakvih natikača bez sumnje poznate UGG-sice, postoji mnoštvo sličnih alternativa.

influenserka ena luna
screenshoot/instagram