Srećom, najveći trendovi za 2021. godinu su rezervisani za izuzetno udobne modele obuće, od ravnih papuča, preko sandala sa platformom pa sve do klompi.

1. Mokasine

Mokasine su ponovo na tronu zahvaljujući svojoj bezvremenoj privlačnosti i lakovanom sjaju koji ne zahteva održavanje.

mokasine
Print Screen/Zara 

2. Meduza sandale

Bezbrižno sećanje na detinjstvo oživelo je meduza sandale koje umesto za igru, sada nosimo za odlazak na posao ili šetnje, a savršeno je što se slažu uz bukvalno sve! 

meduza sandale
Instagram 

3. Klompe

Klompe prestaju da se kriju u svoja četiri zida i postaju zvezda ulične mode. Neverovatna inovativost, uklopivost i pre svega potpuno novi look daju vašem stajlingu, složićete se zar ne? Ipak, klompe smo tako davno nosili, pa nismo najsigurniji da li ćemo im se tako brzo i lako vratiti. 

4. Espadrile

Ovoga leta se vraćaju espadrile, praveći ih od kože, platna ili konoplja, uklapaju se u sve modne trendove ovoga leta. Idealna, jeftina letnja obuća, napravljena je od prirodnih materijala koji vam omogućavaju da provedete u njima ceo dan.

5. Zgužvane baletanke

Baletanke stižu u nikad nežnijem ''zgužvanom'' izdanju, a uklopive su uz svaku vrstu odeće i daju eleganciju šta god da obučete.

6. Japanke

Uparite japanke sa efektnim pantalonama ili lepršavom haljinom, i krenite u svoj kežual dan po gradu. Osim što ćete izgledati potpuno u trendu, osećaćete neverovatnu udobnost.