IDEALNO ZA POSAO, KAFU, IZLAZAK... Neobično odelo Sare Jo ove sezone nose sve svetske influenserke

Mlada pevačica poznata je kao neko ko prvi iznese svetske trendove na našoj sceni...

Instagram

Mlada pevačica Sara Jovanović izdvaja se svojim stilom: kako muzičkim, tako i odevnim.

Sara Jo je poznata kao neko ko rado eksperimentiše sa stilovima, pa je tako među prvima u našoj zemlji nosila često svetske trendove. Ovaj put je na svom Instagramu pokazala kako nosi interesantan komplet sastavljen od bermuda i košulje.

Inače, ovaj široki model još prošlog leta bio pravi hit među svetskim influenserkama, a čini nam se da će tako biti i ove sezone.

Oba komada su napravljena od imitacije kože, oversized i efektne bež boje, a Sara je odlučila da ih dodatno naglasi tako što će poneti i statement komad - bluzu sa zebrastim dezenom.

Reč je o zanimljivom i udobnom stajlingu koji možemo da zamislimo u brojnim prilikama i koji može dodatno da se transformiše uz pomoć šminke, nakita i obuće. Komplet se može nositi uz ravnu obuću - patike, mokasine, ali i uz visoke potpetice, bezvremenske salonke, kao i sandale sa štiklom. Ono što je posebno sjajno kod ovog kompleta je to što ga možete nositi u gotovo svim prilikama - na poslu, kafi sa prijateljicama, večeri, izlasku...

Što se tiče detalja, Sara je od nakita ponela zlatnu ogrlicu i sat, dok je na glavi imala vintidž sunčane naočare. Njena bujna kosa je već neko vreme njen zaštitni znak, no ovaj put se odlučila za punđu.