BOJA ODELA DRAGANE KOSJERINE OSVAJA NA PRVU: Voditeljka ga nosi uz hit sandale leta, a nosivo je i na posao i u šetnju

Dragana Kosjerina u pink odelu kao stvorenom za sve letnje prilike.

Dragana Kosjerina u pink odelu
Instagram 

Poznata voditeljka  već danima uživa u Crnoj Gori, a svoje odevne kombinacije za šetnju po Kotoru ne propušta da objavi na svom Instagram profilu.

Jedna se, prema broju lajkova, posebno dopada njenih pratiocima, a jasno je da nikako nije mogla da prođe nezapaženo. Kako zbog svog izgleda tako i zbog stajlinga u jarkoj boji, Dragana je ulicama Kotora prošetala u odelu koje će voleti i devojke i žene.

Naime, Dragana se odlučila za odelo u pink boji - nijansi koja je hit proleća 2022.

Osim što je ovo odelo namenjeno ženama svih dobi, ono je i veoma praktično jer je nosivo i u ležernim dnevnim prilikama uz patike, ali i u svečanim uz sandale na štiklu.

U prvi plan došla je njena savršena linija, a odisala je elegancijom i gracioznošću na koje je malo ko ostao ravnodušan. Naravno, komentari na mrežama nisu izostali, a komplimenti na njen račun samo su se ređali.

Ranije je Dragana Kosjerina na pitanja kako bi opisala svoj stil odgovorila:
"Sveden! Uvek mi je udobnost bila prioritet, a estetika poželjna. Nikad nisam mogla da trpim neudobne odevne komade i loše materijale, zbog dobre siluete. Volim jednostavne komade, dobar nakit i kvalitetnu obuću" - rekla je jednom prilikom za "Kurir". 

Dragana Kosjerina je jedna od najbolje obučenih voditeljki u Srbiji.
Instagram 

Monohromatsko pink izdanje, Dragana Kosjerina je zaokružila slingback sandala sa kaišićima u crnoj boji koje su ove sezone privukle veliku pažnju zaljubljenika u modu.

Svojim izdanjima neretko ostavlja bez daha, bilo da su casual ili svečanije toalete, a do sada nije imala nikakvih većih modnih gafova.

Njena izdanja najčešće odišu elegancijom i ženstvenošću na koje malo ko ostaje ravnodušan, a uspešno je dokazala i da sa razlogom nosi titulu jedne od najlepših, ali i najstilizovanijih žena na našim prostorima, a još njenih izdanja pogledajte u nastavku:

Instagram TV lice, voditeljka Dragana Kosjerina

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši