Dragana Kosjerina sa razlogom nosi titulu jedne od najlepših, ali i najstilizovanijih.

Svojim izdanjima neretko ostavlja bez daha, bilo da su casual ili svečanije toalete, a do sada nije imala nikakvih većih modnih gafova.

Međutim, njen poslednji modni izbor oduševio je gledaoce kraj malih ekrana koji su složni u tome da lepa voditeljka nikada bolje nije izgledala.

Naime, u novoj sezoni kviza "Ja volim Srbiju" Dragana je zablistala u neobičnoj ljubičastoj haljini koja je imala jedno rame otkriveno, a sve to uparila je ljubičastim sandalama i karminom u istoj nijansi, kao i visokim repom, a njeno izdanje pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/rts Dragana Kosjerina u ljubičastoj haljini

U prvi plan došla je njena savršena linija, a odisala je elegancijom i gracioznošću na koje je malo ko ostao ravnodušan. Naravno, komentari na mrežama nisu izostali, a komplimenti na njen račun samo su se ređali:

"Ova žena je boginja", "Štagod da obuče izgleda brutalno", "Lepa, negovana, srećna... ovako treba jedna žena da izgleda", "PRaznik za oči", "Tačno se vidi kad je žena voljena"... pisali su obožavatelji.

Iako je Dragana neko ko je oduvek pazio na svoj izgled, činjenica jeste da dodatno blista od kako je u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, koji je lepu voditeljku verio u jesen 2019. godine. Oni su plairali venčanje koje su odložili zbog pandemije korona virusa, a Kosjerina je pričala ranije kakvu svadbu priželjkuje.

dragana kosjerina i bojan perduv
screenshoot/instagram 

- Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate - opisala je ona medijima svoju ljubav iz bajke i dodala da svoju svadbu zamišlja kao veliku žurku, a ukoliko ste propustili kako njen verenik izgleda, možete pogledati fotografije u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Dragana Kosjerina u vezi se s stomatologom Bojanom Perduvom