KOMAD OD KOG JOVANA ĐORĐEVIĆ GODINAMA NE ODUSTAJE: Ona ima predlog kako da nosite jaknu koja nikada ne izlazi iz mode

Crna bajkerska kožna jakna omiljeni je modni komad manekenke Jovane Đorđević.

Jovana Đorđević u trendi kožnoj jakni
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Manekenka Jovana Đorđević ne krije da voli modu i da se rado poigrava s trendovima. Ova atraktivna manekenka inspiracija je svim ljubiteljima klasičnog i provokativnog stila, a komad od kog nikada ne odustaje definitvno je crna bajkerska kožna jakna.

Jovana je nedavno snimljena na ulicama Milana tokom šopinga, kada je demonstrirala sjajnu kombinaciju za dnevne, ali i večernje varijante.

Jovana Đorđević na ulicama Milana u šopingu
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Naime, lepa manekenka na sebi je imala svetle teksas farmerke, atlet belu majicu, crnu kožnu jaknu, a kombinaciju je zaokružila braon dubokim čizmama na rese. Kada je reč o modnim dodacima, Jovana jeza ovu priliku nosila srebrne alke, kao i sunčane naočare koje su njenu kombinaciju učinile efektnom.

Jovana je snimljena u crnoj kožnoj jakni koja će biti in ove sezone
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

Inače, Jovana godinama nosi identičan model kožne jakne i kombinuje je na razne načine. Tako smo do sada imali priliku da je vidimo u sportskim, ali i elegantnim izdanjima koja su zaokružena njenim omiljenim kožnim modnim bazvremenskim klasikom. Modna kuće Prada i Balenciaga nedavno su predstavile tipične bajkerske jakne predimenzioniranog dizajna, tako da je ovo svakako komad koji se ove sezone mora naći u vašerm ormaru.

Manekenka Jovana godinama ne odustaje od ovog modela
Mimmo Carriero/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ukoliko vam nedostaje inpsiracije za kombinovanje, sledite Jovanin primer. Ona kožnu jaknu kombinuje uz haljine, džins, suknje, košulje, kao i sa čizmama, salonkama i patikama... 

Jovana kožnu jaknu kombinuje na sportski ali i na elegantan način
Instagram 

Jovana Đorđević svojim odevnim kombinacijama uliva dašak svoje ličnosti, a više izdanja ove manekenke pogledajte u galerij iu nastavku teksta:

Instagram Kako manekenka nosi kožnu jaknu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši