Ako inspiraciju za zimski stil želite da potražite kod jednog od najomiljenijih supermodela današnjice – Kendal Džener će vam biti sasvim dovoljna za izgled po poslednjem trendu.

Modna ikona Kendal Džener prošetala je sivi oversized kaput tokom šopinga. Tamno sivi predimenzionirani kaput sa reverom u dve tamnije nijanse osvojio je glavnu trendseterku Holivuda.

Detalji poput vidljvog i široko pozicioniranog štepa oko ramena i iznad džepa daju poseban šmek za kombinovanje street style outfita.

Kendal Džener u oversized sivom kaputu sa zanimljim detaljima na reveru i štepovima.
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovim kaputom koji poprima i izgled muškog kroja je jasan dokaz da nimalo ne čudi što je off-duty stil Kendal Džener osvojio srca svih modnih urednika, tako da se njene stilske kombinacije nalaze u svim svetskim modnim magazinima.

Jasno je da kožne jakne svakako nikada neće izaći iz mode, ali svoj ormar možete osvežiti i novim odevnim komadom kao što je oversized kaput.

Oni se mogu uklopiti sa različitim odevnim kombinacijama, a veoma su udobni i topli ukoliko im je većinski sastav vuna.

Kendal Džener kombinovala oversized kaput sa visokim čizmama na štiklu.
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oversized kaputi su postale neizostavni deo street style-a, a Kendal je svoj ponela preko basic majice, crnih famerica, a ceo stajling je zaokružila čizmama na štiklu do kolena i trendi krznenom torbom.

Još trendi zimskih izdanja poznatog supermodela pogledajte u nastavku:

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Trendi zimska izdanja Kendal Džener.