Combat čizme glomaznog dizajna i masivnog đona su veliki trend poslednjih zimskih sezona. Međutim, nisu za svaku priliku.
Koje su nam alternative kada želimo da posegnemo za nešto elegantnijim i jednako trendi modelom cipela? Odgovor se krije u čizmama sa špicastim vrhom - iako se stilski razlikuju od trenutnog hita, one nude puno elegancije.

Kako god, nesporno je to da se trend čizama špicastog vrha itekako vraća u modu, uprkos tome što je urbani stil combatica jedan od najpopularnijih modela zimskih cipela. Ukoliko više volite klasični, a opet šik modni stil, čizme sa špicom su savršen izbor koji slavi svoj veliki povratak nakon što su neko vreme nestale s modnog radara.

Kjara Feranji elegantnu kombinaciju oživljava špicastim čizmama do kolena.
Instagram 

Ono što im je zajedničko je špičasti vrh, a sve ostalo ovisi isključivo o individualnom ukusu. Novi modeli elegantnog stila uglavnom sežu do kolena, ali zastupljeni su i oni koji idu preko kolena, kao i gležnjače - sve zavisi isključivo o ličnom ukusu.

Ono što im je zajedničko je špičasti vrh, a sve ostalo ovisi isključivo o individualnom ukusu. Novi modeli elegantnog stila uglavnom sežu do koljena, no zastupljeni su i oni koji idu preko kolena, kao i gležnjače.

Elegantnu kombinaciju oživljavaju špicastim čizmama zmijskog printa u zelenoj boji.
Instagram 

Što se tiče same potpetice, i tu je izbor vrlo raznolik – od klasične blok potpetice do stiletto pete retro prizvuka, a sve njih obeležava elegancija koju dodaju svakom outfitu.

Trend čizama sa špicastim vrhom je izuzetno svestran i uspeva da se kombinuje na razne načine: sa sakoom i farmerkama ravnih nogavica, pletenim haljinama ili plisiranom suknjom... jednostavno nema ograničenja kada je ovaj model u pitanju.

U galeriji pogledajte najtrendi modele ove sezone:

screenshoot/instagram, Instagram Trend čizama špicastog vrha itekako vraća u modu za kreiranje elegantnih outfita.