Hladni jesenji dani su stigli, ali to nikako ne znači da naše raspoloženje treba da se pokvari, kao i da ne treba da biramo moderne i lepe stajlinge.

Slavna manekenka Kendal Džener ima sjajne predloge za dnevne stajlinge koje je prezentovala na ulicama svetskih metropola.

Ukoliko vam se dopada njen stl, možete baš kao i Kendal kombinovati slatki džemper u braon nijansama, sa omiljenim farmerkama i kožnim čizmama. Kada je reč o modnim dodacima birajte braon torbu sa kroko efektom i naočare za sunce u crnoj boji.

kendal dzener
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za cool stajling Kendal bira i kožne komade koji su ove sezone ponovo u trendu. Kao što smo već pisali, braon boja je boja sezone, a o njoj nije odolela ni manekenka. 

Iako se susreće s komentarima da je manekenka koja je "kupila" karijeru, ne možemo a da se ne složimo da modu drži u malo prstu. Ona se rado igra sa printovima, ali vešto ih kombinuje, a njene predloge za jesenje stajlinge pogledajte u galeriji:

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Trendi zimska izdanja Kendal Džener.