Potraga za savršenom zimskom jaknom ili najtoplijim izdanjem zimskog kaputa jedan je od najvećih modnih izazova s kojima se susrećemo svake zime. 

Bez obzira koju boju i koji model odabrali, jedno je sigurno – kada je o zimskim kaputima i jaknama reč, što topliji i što bolji. Razlog je to zbog kog su se među najpoželjnijim modelima sezone, uz elegantne duge kapute od vune i ležerne puf jakne, istakle shearling kaputi i jakne.

Shearling jakne i kaputi

Spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda stvorili su savršene kapute i jakne koje već mnoge trendseterke obožavaju. Shearling kaputi i jakne su jedan od najpoželjnijih zimskih modnih trendova, a ove sezone se vraćaju u bezbroj šarmantnih modela.

Shearling kaputi su jedan od najpoželjnijih zimskih modnih trendova.
Instagram 

Popularnost teddy kaputa podstakla je modne kuće, dizajnere i brendove da svake sezone ponude nekoliko novih i zanimljivih modela od shearling vune.

Vrlo brzo su shearling kaputi i jakne imali svoje mesto u gotovo svakoj jesenskoj i zimskoj kolekciji zahvaljujući toplini i šarmantnom izgledu.

Vrlo brzo su shearling kaputi i jakne osvojili srca trendseterki.
Instagram 

Osim što su topli, šarmantni i jako udobni za nošenje, shearling kaputi i jakne imaju i neverovatnu moć transformacije. Jednako dobro izgledaće u ležernim kombinacijama s pletivom, farmerkama i čizmama, kao i u spajanju sa elegantnijim i svečanijim odevnim komadima.

Od elegantnih kaputa do ležernih jakni, u nastavku donosimo izbor najboljih shearling modela iz zimskih kolekcija popularnih modnih  brendova.

Print Screen/ H&M Shearling kaputi i jakne zaslužuju mesto u gotovo svakom ormanu.