POPULARNE JAKNE I KAPUTI KOJE FAVORIZUJE INSTAGRAM: Naslednice teddy-a zaslužne su za izgled po poslednjem trendu

Shearling kaputi i jakne su jedan od najpoželjnijih zimskih modnih trendova, a ove sezone police su pune zanimljivih modela.

Sudeći po stilovima Instagram devojaka, čizme sa ovim praktičnim detaljem su se poslednjih nedelja pokazale kao najpoželjnije.
Shutterstock 

Potraga za savršenom zimskom jaknom ili najtoplijim izdanjem zimskog kaputa jedan je od najvećih modnih izazova s kojima se susrećemo svake zime. 

Bez obzira koju boju i koji model odabrali, jedno je sigurno – kada je o zimskim kaputima i jaknama reč, što topliji i što bolji. Razlog je to zbog kog su se među najpoželjnijim modelima sezone, uz elegantne duge kapute od vune i ležerne puf jakne, istakle shearling kaputi i jakne.

Shearling jakne i kaputi

Spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda stvorili su savršene kapute i jakne koje već mnoge trendseterke obožavaju. Shearling kaputi i jakne su jedan od najpoželjnijih zimskih modnih trendova, a ove sezone se vraćaju u bezbroj šarmantnih modela.

Shearling kaputi su jedan od najpoželjnijih zimskih modnih trendova.
Instagram 

Popularnost teddy kaputa podstakla je modne kuće, dizajnere i brendove da svake sezone ponude nekoliko novih i zanimljivih modela od shearling vune.

Vrlo brzo su shearling kaputi i jakne imali svoje mesto u gotovo svakoj jesenskoj i zimskoj kolekciji zahvaljujući toplini i šarmantnom izgledu.

Vrlo brzo su shearling kaputi i jakne osvojili srca trendseterki.
Instagram 

Osim što su topli, šarmantni i jako udobni za nošenje, shearling kaputi i jakne imaju i neverovatnu moć transformacije. Jednako dobro izgledaće u ležernim kombinacijama s pletivom, farmerkama i čizmama, kao i u spajanju sa elegantnijim i svečanijim odevnim komadima.

Od elegantnih kaputa do ležernih jakni, u nastavku donosimo izbor najboljih shearling modela iz zimskih kolekcija popularnih modnih  brendova.

Print Screen/ H&M Shearling kaputi i jakne zaslužuju mesto u gotovo svakom ormanu.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši