Kim Kardašijan nebrojeno puta je bila na listi najbolje odevenih zvezda. Za rijaliti zvezdu Kim Kardašijan javnost se slaže kako nikada nije izgledala bolje i srećnije.

Kim Kardašijan, vlasnica kozmetičke imperije koja joj je obezbedila status milijarderke, u svoj rezime sada može da doda i "People' Choice" nagradumodne ikone.

Nekadašnja rijaliti zvezda posle komercijalnog uspeha porodičnog šou-programa postala je poznata širom sveta. Kim Kardašijan uz pomoć društvenih mreža i biznis veština važi za jedno od najprepoznatljivijih medijskih lica.

Modna izdanja Kim Kardašijan jasno govore da je s razlogom progašena za ikonu stila.
Instagram 

Magazin "People" koji tradicionalno godinama deli nagrade za istaknute ljude u oblasti šou-biznisa, ove godine odlučio je da nagradu za modnu ikonu uruči Kim Kardašijan.

"Skoro dve decenije evolucija stila Kim Kardašijan ne prestaje da nas oduševljava. Njen uticaj na globalne modne trendove obezbedio je status sile kojoj niko ne može da parira", rekla je Džen Nil, izvršna direktorka događaja koji će se održati 7. decembra za "E! News".

Kim Kardašijan u uskom rozom trikou i perjem dokazala da je s razlogom proglašena za ikonu stila.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ona je pop-kulturna inspiracija koja je promenila savremeni modni svet. Sa nestrpljenjem očekujemo dodelu People's Choice dodelu nagrada", zaključila je Džen Nil.

Otkako je bila u braku sa Kanjeom, Kim je postala velika pristalica minimalističkih stajlinga. Seksepil se nikada nije izgubio, a na posebne načine promovisala je reperovu modnu liniju pod nazivom "Yeezy". Jedan od prvih stajlinga koji je izazvao buru komentara bio je kožni.

Kim Kardašijan proglašena za ikonu stila.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pantalone, mantil, čizme i rukavice su sasvim normalan izbor, ako pitate bilo koga. Ipak, kao što jedno modno pravilo kaže: moć je u detaljima. I upravo je jedan detalj pokrenuo lavinu komplimenata i osuda, a to je crna sado-mazo maska koja je Kim zaklonila celo lice.

Kim Kardašijan proglašena za modnu ikonu.
pritnscreen/instagram 

Njeno poslednje pojavljivanje na Met Gali u čuvenoj crnoj kombinaciji od glave do pete sa plaštom, kao i iz 2019. godine u peščani sat haljini sa biserima, ostavili su neizbrisiv pečat na savremenoj modnoj sceni.

Pored mode i rijaliti programa, Kim Kardašijan 2017. godine pokrenula je KKW Beauty mejkap liniju koja je postigla neverovatan uspeh širom sveta. Čuveno konturisanje lica, koje je zaštitni znak Kim, bio je glavni adut njene mejkap linije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

U galeriji pogledajte kako izgledaju upečatljiva modna izdanja ikone stila za 2021. godinu.

printscreen/instagram, Instagram Kim Kardašijan magazin proglasio za ikonu stila.