Ukoliko ne pratite Instagram profil Une Krlić koji nam je već godinama među omiljenim notifikacijama na internetu, sada je pravo vreme da se nađe i na vašoj listi!

Una Krlić veliki akcenat stavlja na svoje autfite, pa je njen profil prava modna inspiracija - ona redovno prati trendove, ali uvek dodaje i lični pečat. Njen stil je urban, moderan, ležeran, uvek sa nekim upečatljivim detaljem u boji, oversize modelima, trendi kapicam i aktuelnim bojama ili printovima.

Letos je zakoračala i u dizajnerske vode svog prvog modnog brenda Sabba čiji je autentičan stil već prepoznat.

una krlic
screenshoot/instagram 

Nedavno je bila na putovanju u Rimu gde je zajedno sa svojim prijateljem Mihailom Anušićem, dizajnerom brenda Mihano Momosa, slikala novu kolekciju za istoimeni brend.

Tom prilikom imali smo dobili potvrdu da se Una savršeno uklapa u italijanski modni vajb.

Naime, dok njen stil izgleda kao da ga je teško kopirati, nije uopšte! Una se za šetnju Rimom od fontane Di Trevi, preko stadiona italijanskog kluba "Roma" do Španskih stepenica, odlučila za oversize odelo u plavoj boji.

una krlic u plavom odelu u rimu
Instagram 

Odelo u boji je apsolutni modni pogodak kada želite da zasigurno izgledate perfektno. Una ga je na originalan način kombinovala uz rolku neutralne boje i Air Force patike, za koje možemo reći i da su njen zaštitni znak.

Jacquemus maslinasto zelena torba je dodatno modernizovala ovaj retro stajling koji su mnoge žene iz sveta mode nosile na nedavnim Nedeljama mode.

U galeriji pogledajte kako Una kombinuje odela, a u komentarima nam napišite koji vam se najviše dopada:

Instagram Una Krlić - kako se nose odela