Američka pop zvezda Rijana (32) nedavno je proglašena za milijarderku i najbogatiju muzičarku na svetu, prema podacima "Forbsa".

Naime, njena kompanija "Fenti bjuti" vredna je 1,4 milijarde dolara, dok se njeno ukupno bogatstvo procenjuje na 1,7 milijardi dolara.

Od kada se pojavila na svetskoj sceni, Rijana ne prestaje da privlači pažnju! Osim vanvremenskih hitova, Riri je upečatljiva i po svojim frizurama, ali i odevnim kombinacijama. Slobodno možemo reći da je Rijana ta koja diktira trendove i gotovo uvek prva iznese svaki novi modni trend.

rijana u opustenoj kombinaciji
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako biste ikada pokušali da jednom rečju opišete njen stil, adekvatna bi bila samo reč "jedinstveno". Njeno odevanje je privlačno, atraktivno, glamurozno i ležerno.

Još od 2000. kada se pojavila, iz godine u godinu pevačica ne prestaje da se transformiše, a mnoge devojke prate trendove koje pevačica sa Barbadosa nameće.

rijana u haljini
Shutterstock 

U galeriji u nastavku teksta izdvojili smo neke od njenih upečatljivijih modnih kombinacija uz koje možete videti kako se menjao njen stil:

BeautifulSignature / Shutterstock Editorial / Profimedia, Shutterstock Rijana - modni kameleon