Njen Instagram profil ima vrlo prepoznatljiv stil pa je često inspiracija drugima kada su u nedoumici ili potrazi za novim idejama. Ipak, njena moć transformacije je neverovatna, a ono što je još interesantnije jeste što njoj sve dobro stoji.

Pevačica, koja je poznata kao modni kameleon, iznenadila je sve modnim izdanjem. Dugi kaputi, široke pantalone, sakoi specifičnih krojeva i platneni šeširi savršeno se uklapaju u urabni imidž, a sada je rešila da prikaže potpuno ležerno izdanje, koje se dopalo pratiocima.

Duga, crna majica bez rukava, zebra pantalone sa zvonastim nogavicama i sportske papuče odavale su utisak "begi stila", a pevačica je pokazala da se u ovom stajlingu oseća slobodno i opušteno.

Inače, Senida je poznata po svom upečatljivom stilu oblačenja i često se pojavljuje širokim odelima. Ona i te kako voli da se igra sa modom, te je mnogi smatraju pravom trendseterkom.

Senida svoj modni stil gradi već nekoliko godina, od kako se pojavila i na srpskoj sceni trudi se da bude drugačija. To su svi primetili i mnogi kritičari joj odaju počast što je donela dašak svežine na estradnu scenu.

U galeriji ispod pogledajte još neke od fotografija popularne pevačice Senide:

printscreen/instagram Senida