BEZOBRAZNO SKUP AKSESOAR: Ana Ivanović se ne odvaja od MODNOG DETALJA koji košta kao stan u Beogradu

Ana Ivanović poseduje jedan sat kao modni aksesoar od kog se retko odvaja.

Instagram

Ana Ivanović nikada nećete videti da se razmeće novcem ili skupom garderobom na kojoj se na prvi pogled vidi logo modnog brenda.

Stil Ane Ivanović uglavnom se ogleda u jednostavnim, ali sjajno ukombinovanim komadima, koje veoma često "začini" pažljivo odabranim aksesoarima.

Ana je prepoznatljiva po svom sportsko-elegantnom stilu, a upravo njemu pridoda luksuzni sat brenda koji rado promoviše.

Naime, u pitanju je sat marke "Rolex" , model "Cosmograph Daytona" , a zbog specifičnog izgleda i boja, često ga nazivaju i „Panda“ .

Iznenađujuće je da se ovaj model "Rolex sata" , prodaje na takozvanom "sivom tržištu" čak i po nekoliko puta većoj ceni od salonske cene.

Salonska cena sata koji Ana nosi, nakon ovogodišnjeg poskupljenja, iznosi oko 14 hiljada evra, dok se prodajne cene van autorizovanih prodavaca kreću i to vrtoglavih 50.000 evra, što je cifra za koju se može uzeti jedan stan u Beogradu.

Ana Ivanović se od ovog aksesoara retko odvaja, te je više puta viđena kako ga slaže uz kežual izdanja

Ipak, Ana Ivanović ne ističe sat u prvi plan i ne razmeće se njime, već on stoji diskretno na njenoj ruci uz svedenu odevnu kombinaciju koju obično izabere.

Činjenica jeste da sat košta dosta novca, ali da je sat lep i nosiv u gotovo svim prilikama vidiljivo je u svim izdanjima koje je Ana Ivanović nosila:

screenshoot/instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ana Ivanović omiljeni sat brenda Rolex nosi i u kežual, i u elegatnim prilikama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!