KAPA KOJA ĆE OBELEŽITI ZIMU 2021: Hit aksesoar 90-ih proslavila je Rijana, a onda i cela modna industrija       

Poznate dame koje nam često služe kao modna inspiracija predstavile su nam najtraženiji aksesoar sezone - krznene kape.

Ove sezone sve se vrti oko odevanja po uzoru na izgled meduze koje uspešno pravi vitku figuru i prikriva višak kilograma.
Shutterstock 

Ciklična narav modne industrije redovno rezultira povratkom nekih zaboravljenih trendova, a ove sezone se to posebno odnosi na pomalo kontroverzan dodatak iz 90-ih u vidu krznenih kapa.

Ovaj živahni trend zaživeo je među modnim devojkama prošle zime, a ove sezone postaje jedan od glavnih trendova u modnim dodacima.

Ikona stila Rijana, a zatim i vojska 'it' devojaka poput sestara Hadid i kraljice bikinija Emili Ratajkovski ovih dana na glavama nose impozantne primere ribarskih kapa od krzna koje neretko stižu u upečatljivim bojama.

Rijana je proslavila danas popularnu krznenu kapu.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od veštačkog krzna, ova statement kapa je veliku popularnost doživela 90-ih godina, a čini se kako će ove sezone s trona popularnosti skinuti i omiljene vunene kape klasičnog izgleda.

Trend krznenih kapa je daleko odjeknuo zahvaljujući slavnim damama koje su ga proslavile.
Shutterstock 

U svetu slavnih najpoželjnijim krznenim kapama pokazali su se modeli s potpisom britanske dizajnerke Eme Brevin čiji najpopularniji model iznosi nešto manje od 650 evra.

U galeriji pogledajte kako su je slavne dame kombinovale uz svakodnevne outfite:

Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Veronesi /=\ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Poznate dame u svetu mode prošetale su najtrendi aksesoar sezone - krznene kape.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1