Svako godišnje doba nosi određene 'must have' komade koji podižu baš svaku kombinaciju, a dani pred nama su period u kojem su praktičnost i toplina na prvom mestu, ali ipak uz vešt odabir detalja i jesensko- zimski stajlinzi mogu biti vrlo atraktivni jer sve što vam je potrebno su neizostavne beretke.

Vrativši se samo nekoliko sezona unazad, beretke su se pokazale kao trendi odabir koji sa sobom donosi neodoljivi pariški šik, ali i dozu elegancije prožetu opuštenim i ležernim modnim prizvukom.

jesenja kombinacija sa beretkom
Instagram 

Upravo je sinergija dva stila ono je što kod beretki obožavamo, a kombinacija koja baš nikad ne razočara definitivno je ona koja uključuje omiljene kožne pantalone, trendi čizme i dobar kaput. Beretka će spomenutoj kombinaciji podariti zanimljiv i drugačiji izgled, a s druge strane dovoljno klasičan.

Ipak, ukoliko volite dnevnim kombinacijama da podarite dašak glamura, predlažemo da se odlučite za standardne klasične beretke strogih linija minimalističkog stila.

Kada govorimo o bojama, ali i dezenima, neutralne zemljane nijanse su nepogrešiv izbor, ali volimo i one nešto otkačenije.

modna kombinacija uz beretku
Instagram 

Tako ćete se odabirom crvene ili crne beretke za nekoliko trenutaka transformirati u Parižanku, dok su boje poput žute, zelene ili pepito dezena rezervirane za sve one koji se ne boje modnog poigravanja.

Stoga, kako bismo vam olakšali šoping, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih beretki iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Print Screen/Zara Beretke