ZA NEGOVANU KOŽU I BLISTAV TEN POSLUŠAJTE NJU: Hejli Biber otkrila 5 TAJNI koje ćete uvažiti već danas 

Manekenka Hejli Biber je otkrila svoje najveće tajne i trikove za negu i šminkanje.

Print Screen/Instagram Hailey Bieber

Kao model, Hejli Biber posebno vodi računa o svom izgledu, a na prvom mestu je nega kože, a zahvaljujući svetu mode, ima prilike da sarađuje s najčuvenijim umetnicima u svetu šminke.

Na setovima često pokupi po neki novi savet ili trik koji će joj olakšati ili podariti svež izgled šminke, a u nastavku vam otkrivamo tajne njenog savršenog izgleda.

Umesto salate, popij zeleni smuti

Hejli Biber je zagovornik mita da lepa koža dolazi iznutra, pa zato veoma vodi računa o tome kako se hrani, ali priznaje da i onda nekada "zgreši", ali vrlo brzo nastavi dalje: "Ni ja nisam svetica što se tiče zdrave ishrane i tu i tamo imam „cheat day“. Ipak, trudim se da jedem što raznovrsnije i zdravije. Obožavam salate, a kada ne mogu da stignem da ih jedem, pijem zelene smutije od španaća, zelene salate i kelja. I da, pijem mnogo vode", kaže Hejli.

Youtube 

Hidratacija je ključ lepe kože!

Iako mnogi ljudi zabravljaju na hidrataciju prilikom nege kože, Hejli je od onih koji su opterećni negom kože: "Koristim raznorazne preparate za hidrataciju i stalno mackam kreme. Nikada nije rano da se počne s pravilnom negom kože", preporučuje Hejli svim ženama da se više posvete nezi kože.

screenshoot/instagram 

Puder se nanosi rukom

U poslu je imala prilike da radi sa najboljim šminkerima na svetu, a jedna stvar ju je posebno iznenadila i počela je da je primenjuje: "Primetila sam da mnogo mejkap umetnika nanosi tečni puder rukom, a ne sunđerom. To sam i ja počela da radim. Puder istisnem u šake i protrljam, pa nanesem na lice, kao kremu. Lice tako izgleda sveže i prirodno", istakla je Hejli kada je reč o šminkanju.

Bez kozmetičara

Svetski tražen model, pomislili biste sigurno da redovno odlazi na razne tretmane lica ili tela, međutim istina je potpuno drugačija. "Nikada nisam išla kod kozmetičara. Mislim da diranje i ceđenje bubuljica i mitesera nisu dobra stvar za kožu. S vremena na vreme posetim dermatologa", rekla je Hejli za strane medije.

Instagram  hejli biber

Nega kose

Kao i kosi, veliku pažnju posvećuje i kosi. "Spavam s maskom od kokosovog ulja jer je čini mekanom i sjajnom. Moja kosa je veoma tanka i mekana i kokosovo ulje joj pomaže da bude hidrirana i zdravija. Budući da posvetljujem kosu, ovo je idealan način da je oporavim", preporučila je ovu masku kao spas za tanku i tretiranu kose.