Istina je da nikada nisam posedovala kuću Barbie Dreamhouse, ali ako budem imala sreće, najnovija kolekcija proizvoda Colourpop pomoći će mi da se popuni ta praznina.

Pristupačni brend šminke upravo se udružio sa Mattelom da bi lansirao novu živopisnu kolekciju inspirisanu 50-godišnjicom Malibu Barbie, i već nas je naterao da bacimo pogled na tu paletu senki.

Saradnja je inspirisana retro dizajnom, a nijanse senki i ruža su idealne za letnji make up. 
Sastav šminke je kombinacija najprodavanijih formula ColourPop brenda zajedno sa živahnim stilom Barbie.

Kolekcija će predstaviti sedam proizvoda, uključujući pomenutu paletu senki koja dolazi sa 15 živahnih nijansi. Takođe je uključen kompaktni hajlajter, tri dua za usne koji se sastoje od olovke za usne i ruža, set veštačkih trepavica i ručno ogledalo u obliku srca.

Paleta sadrži mešavinu mat i svetlucavih nijansi, od kojih svaka ima slatka imena poput „Malibu Memories“, „Follow the Sun“ i „Let's Go Party“.

Takođe, u kolekciji je prisutan i hajlajter koji se može pohvaliti toplom zlatnom bronzanom nijansom koja doprinosi blistavom, osunčanom izgledu kože.

Kako bi make up look izgledao potpuno, naravno, tu su i veštačke trepavice koje su dizajnirane tako da pruže efekat očiju Barbie lutki.

Cela kolekcija šminke biće dostupna na Colour Pop sajtu 13. maja.