Lepa ruska manekenka Irina Šajk ukrala je pažnju prisutnih na Burberry reviji u Londonu. Naime, Irina se na pisi pojavila sa zalizanom frizurom zbog čega je izgledalo kao da je ošišana na kratko, međutim, pažnju je ukrao još jedan detalj.

Manekenka je blistala na Burberry reviji dok je nosila najnovije komade iz zimske kolekcije, ali ono što je svima zapalo za oko pored frizure su obrve! Naime, ruska lepotica je za potrebe ove revije izblajhala obrve.

irina šajk na reviji pokazala blajhane obrve
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pre samo nekoliko dana sa identičnim obrvama mogli smo da vidimo sestre Hadid, a sada je i Irina Šajk poklekla pred ovim beauty trendom.

irina šajk je nakon koleginice bele hadid posvetlela obrve
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dok je za neke ovo potpuno nov momenat, u modnoj industriji ovaj koncept lepote nije nepoznat. Zapravo, došao je do izražaja 1990-ih, ali je zapažen i u rutini ulepšavanja još u elizabetanskoj eri.

Ovaj po malo čudan momenat popularizovan je još 90-ih godina kada su manekenke poput Linde Evanđeliste izbeljivale obrve za avangardna fotografisanja.

irina šajk sa braon obrvama
Shutterstock 

Koliko se beauty trendovi brzo menjaju, pokazuje upravo ovaj zaokret od debelih, precrtanih Instagram obrva do izgleda bez ikakvog naglašavanja. Svetske zvezde poput Madone, Kim Kardašijan, Lizo, Keti Peri i Alekse Demi nosile su izblajhane obrve još prošle godine, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako Irina izgleda sa broan obrvama, te procenite sami šta joj bolje pristaje.

J. Lingo/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Victoria’s Secret / Ferrari / Profimedia Manekenka ima izblajhane obrve

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!