Ovogodišnja Nedelja mode u Parizu nije mogla da prođe i bez jedne od najuspešnijih manekenki sveta Điđi Hadid.

S obzirom da je full-time angažovana, gotovo da nema predaha između revija i snimanja, ali su njene nove paparaco fotke privukle pažnju svih.

Naime, lepa manekenka je izblajhala obrve, međutim, ova promena samo je učinila da mnogi primete još nešto. Nije tajna da Điđi iza sebe ima više nego naporan period, kako zbog bivšeg dečka sa kojim je dobila ćerku, tako i sa majkom Jolandom kojom zbog ponašanja mnogi zovu "majkom iz pakla".

Điđi Hadid niko nije prepoznao zbog izblajhanim obrva.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Očigledno je da je sav taj stres ostavio trag na njenom licu, što je naročito došlo do izražaja sad kada, uslovno rečeno, nema obrve.

Điđi Hadid neprepoznatljiva je zbog izblajhanih obrva.
Raw Image LTD / Goff Photos / Profimedia 

Mnogi su komentarisali da je Điđi praktično neprepoznatljiva, kao i da to nije više ona lepotica kojoj se svet divio.

Điđi i Bela Hadid postale su zaštitna lica Versaćea.
Stefano Guindani/SGP / SGP / Profimedia 

Ipak, sa tim tvrdnjama ne slažu se svi. Tako su primera radi, sestre Hadid postale zaštitna lica Versace kampanje, a poslednje snimanje izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama jer su "oživele" likove Adama i Eve i pozirale nage. 

Pratioci nisu to dočekali sa odobravanjem, te su komentarisali da im "ništa nije sveto". Ipak, sestre Hadid se na to nisu obazirale. Suvereno hodaju do modnog vrha i zarađuju milione, a od toga je debelo profitirala i njihova majka, nekadašnja manekenka Jolanda Hadid

Poznato je da je Jolanda naročito bila stroga prema Điđi, te joj je branila da jede da se ne bi ugojila, a svi se sećaju i snimka sa njenog rođendana kada joj je praktično otela hranu iz usta, samo da ne bi pojela celo parče torte jer "u Parizu ne vole debele devojke".

Jolanda Hadid najzaslužnija je za Điđinu karijeru.
Shutterstock 

Branila joj je i da se bavi odbojkom, smatrajući to 'lezbijskim' sportom u kojem su sve žene nabijene, što modni svet ne voli. Međutim, čini se da je vrhunac bila Jolandina svađa sa Zejnom Malikom.

Njemu je navodno smetalo jer se Điđina majka meša u sve, te je došlo do okršaja, zbog čega je dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!