Barbi Ferera je definitivno osoba koju ne možete staviti u kalup. Ova mlada devojka je na scenu stupila kao zaštitno lice za razne kampanje a oprobala se i kao glumica u uspešnoj HBO seriji Euforija u kojoj igra Ket. Ona se ne boji da pomera granice. Bilo da se radi o promovisanju inkluzivnosti, telesnoj težini i drugim aktuelnim temama. Becca Cosmetics je u njoj videla veliku inspiraciju i poželela da zajedno ostvare neki vid saradnje.

Barbi je prvo bila ambasador za Becca Zero kolekciju a sada je učestvovala zajedno sa brendom u kreiranju praznične kolekcije Prismatica koju očekujemo ove jeseni.

Linija je oličenje Barbine jedinstvene lepote i njenog prepoznatljivog stila. U kolekciji se nalazi paleta za lice i oči, trio sjajeva za usne kao i trio mini hajlajtera u limitiranim reflektujućim ambalažama.

Barbi kaže da je želela da napravi nešto jedinstveno i suprotno onome što inače očekujete od prazničnih limitiranih izdanja. Zato u kolekciji nećete videti crveni ruž ili crni ajlajner već Barbine omiljene boje i teksture.

 Ako volite ljubičaste senke, narandžaste tonove i puno sjaja i šljokica kao Barbi, onda će vam se ova kolekcija veoma dopasti. Jedva čekamo da je vidimo i uživo.