Becca Cosmetics, poznata po svojim glossy teksturama koje licu daju prirodan finiš, po božanstvenim hajlajterima kojima niko ne može da odoli, sada je otišla korak dalje, a možda i preterala... Lansirali su novu ZERO kolekciju koja se sastoji od 2 proizvoda - virtuelnog tečnog pudera i providnog hajlajtera za lice i usne.

Virtuelni puder je hibrid šminke i nege koji će zagladiti vaše lice i dati mu blur efekat. Bogat je hijaluronskom kiselinom, u sebi nema silikona i pružiće celodnevnu hidrataciju. Što se tiče hajlajtera, on dolazi u bočici sa aplikatorom, reflektuje svetlost i daće vašem letnjem makeupu novu dimenziju. Sve ovo zvuči super i inovativno. Pa čemu onda prozivke na račun Becce?

Becca-cosmetics-zero-foundation-prevara-video
Press 

Zašto su svi imali burne reakcije na ove proizvode?

Zato što osećaju da je Becca na neki način želela da obmane svoje korisnike. Time što je praktično napravila prajmer za lice i nazvala ga tečnim puderom. A da bi se nešto zvalo tečni puder treba da sadrži pigmente u sebi i time ima moć da prekrije nepravilnosti na licu. Ovaj proizvod ne prekriva ništa i stoga nije fer što su uopšte koristili reč foundation u njegovom nazivu. Pored toga, efekat koji nudi ZeroFoundation nude i mnogi drugi prajmeri na tržištu.

Šta misli čuveni Britanski šminker i jutjuber Vejn Gos, pogledajte u videu:

Pored njega, i mnogi drugi su imali iznenađene i zbunjene reakcije. Ali sigurno je da niko nije ostao ravnodušan na ovo lansiranje i da je Becca Cosmetics definitvno učinila da bude u centru zbivanja.