Možete da kupite najskuplji tečni puder ili najpopularniji korektor i setting prah o kome bruje svi beauty Jutjuberi, ali neće vredeti ako koža ispod tih slojeva nije dobro pripremljena. Jedan od najvažnijih koraka u šminkanju je eksfolijacija i hidratacija vašeg lica pre aplikacije makeupa. Jer, ako vam je koža glatka i hidrirana, i vaša šminka će dobro izgledati, trajaće duže i manje pudera ćete morati da nanesete.

Zato dolazimo do pitanja kakvu kremu treba da koristite pre same aplikacije. Pogrešno odabrana krema će učiniti da se puder ne nanosi ravnomerno ili da se lice vrlo brzo prosija.

Zadatak zvuči lako, ali kada je pred vama toliko more opcija, onda treba dobro razmisliti oko donošenja odluke. Od proizvoda očekujete ne samo da odgovara vašoj koži u smislu da je neće iritirati, već da će joj pomoći, plus da će biti dobra baza za šminku.

Zato danas sa vama delim proverene kreme (neke i lično koristim) koje su odlično izbalansirane i daju rezultate. A, odgovoriće pozitivno i na vaše dnevne potrebe kada je šminkanje u pitanju. Pa hajde da krenemo.