Ako ćemo biti potpuno iskreni sa sobom, svi se mi pomalo "bojimo" rumenila. Štaviše, velik broj ljudi rumenilo uopšte ne koristi u strahu da će zbog njega izgledati sve samo ne sveže i zdravo.

Umesto toga, mnogi se beauty entuzijasti radije odlučuju za nešto veću količinu bronzera uz koji će izgledati zdravo i osunčano.

A onda postoji i ona druga vrsta ekstremista. Oni koji smatraju kako će apsolutni kupanje u rumenilu nadoknaditi sve ostale nedostatke na njihovom licu i iskreno, jednako smo ogorčeni zbog jedne i druge stvari. Pa, iako smo vrlo skeptični oko uspešnosti pojedinih beauty trikova, a posebno onih koji su viralni na TikToku, beauty influencerka Lena na svom je Instagram i TikTok profilu podelila novi način uz koje bi rumenilo trebalo izgledati prirodno i puno lepše od klasičnog načina nanošenja.

U turtorijalu, Lena nanosi poprilično bogatu količinu crvenog ruža na nos, čelo i obraze, a zatim ruž prekriva korektorom i puderom. Rezultat je super rumeno i zdravo lice koje, prema mnogima, izgleda bolje nego ikad.

Da, ako želite da postignete izgled pomalo izgorenog lica nakon dugog letnog dana na suncu. No, iako su mnogi look nazvali “pokušajem skrivanja izgorelog lica”, činjenica je da je upravo ovaj look veoma popularan i puno bolja alternativa pravim opekotinama od sunca koje apsolutno ne podržavamo.

Pa, u svetu u kojem mnogi tvrde kako teške konture i bronzeri više nisu in, ovo je trik koji bi svakako vredilo probati, ali možda da se ipak držimo samo obraza?