Grafički ajlajner je definitivno trend 2022. godine. Iako je već neko vreme jedan od najpoželjnijih stilova šminkanja, posebnu popularnost dala mu je serija "Euphoria", koja je iznedrila bezbroj različitih stilova.

Minimalistički način nanošenja šminke dobro pristaje gotovo svakom oku, ali sada je mreže preplavila potpuno drugačija vartijanta. U pitanju je takozvani "nevidljivi", odnosno transparentni ajlajner i dame ga obožavaju jer je idealan za sve one koji ne vole da nose previše šminke, pogotovo leti.

U pitanju je još jedna varijanta no make-up, make up look-a, a caka je da iskoristite upravo sopstvenu boju kože. Pitate se kako? pogledajte video u nastavku...

"NEVIDLJIVI" GRAFIČKI AJLAJNER JE OSVOJIO MREŽE: Idealan je za one koji ne vole da nose previše šminke Instagram/maytahmi

Kao što je pokazala šminkerka Mej Tami, ključ je da oivičite delove koje želite da naglasite korektorom. Koristit se četkica kako bi se lakše oivičio željeni deo, a potom se ostatak izblenda.

Na ovaj način vi ste istakli oko gotovo bez imalo šminke, tj. sa malo korektora, te je jasno zašto je tako brzo "prozirni" ajlajner postao popularan.

Naravno, ukoliko vam se ovako nešto dopada, samo je na vama da nađete način nanošenja koji vam se najviše dopada, ali jedno je sigurno, iako se nanosi minimum šminke, daleko od toga da na ovaj način nećete naglasiti oči.

"NEVIDLJIVI" GRAFIČKI AJLAJNER JE OSVOJIO MREŽE: Idealan je za one koji ne vole da nose previše šminke TikTok/wahmeko