Ništa ne može pokvariti savršenu šminku kao razmazani ajlajner, te smo odlučili da izdvojimo pet vodootpornih čija će vas dugotrajnost iznenaditi.

Maskara i ajlajner postali su neizostavni deo, barem večernje, šminke koji našim očima i pogledu daju posebno zavodljiv i glamurozan izgled.

Nažalost, ovi proizvodi su skloni razmazivanju, koje u trenu može da pokvari inače savršen i elegantan izgled šminke. Zato prilikom šminkanja najčešće biramo one proizvode koji imaju dugotrajne i vodootporne formule koje su postojane u svim uslovima.

vodootporni ajlajneri se ne razmazuju na očima.
Instagram 

Na sreću, na beauty se tržištu se može naći veliki broj različitih proizvoda za šminkanje koji će izgledati besprekorno na našem licu tokom celodnevnog nošenja.

Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih kozmetičkih brendova i izdvojili 5 vodootpornih ajlajnera koji će ostati precizni i postojani na vašim očima celu noć ili dan, bez obzira koliko dugo ih nosite.

Obavezno ih isprobajte!

1. Revolution - The Liner Revolution

Visokopigmentovana, postojana formula koja se ne razmazuje, aplikator koji je veoma jednostavan za nanošenje. Ako ste u potrazi za maksimalnom definicijom oka uz intenzivnu pigmentaciju, bez iritacija bilo kakve vrste ovo je ajlajner za vas.

revolution ajlajner je precizan.
Revolution 

2. Artdeco - Perfect Mat 

Vodootporan tečni ajlaner koji me je oduševio svojim ravnomernim iscrtavanje precizne linije na očnom kapku tako da bukvalno imate osećaj kao da "klizi" po liniji oka. Ono što je sjajno jeste da se zaista brzo suši, bez neželjenog razmazivanja.

artdeco ajlajner je vodootporan.
Artdeco 

3. Nyx - Epic Ink 

Tanak vrh je ono što omogućava da lako postignete željeni izgled, a to ovaj NYX ajlajner svakako poseduje. Vrlo lako se kontroliše debljina linije laganim pritiskom na olovku za dramatičniji, večernji look.

nyx ajlajner je lak za nanošenje.
nyx 

4. Max Factor - Colour X-pert Waterproof 

Ako volite smeo, dramatičan izgled očiju, Colour X-pert ajlajner je proizvod za vas. Brzo se suši i veoma je dugotrajan, vodootporan i ne razmazuje se, a njegova tanka četkica čini ga vrlo jednostavnim za nanošenje.

max factor ajlajner se ne razmazuje.
max factor 

5. Catrice - Calligraph Pro Matt Liner

Ono što sinonim za intenzivnu crnu, dobra pokrivenost i preciznost! Gotovo nema ništa što ovaj ajlajner ne može da izvede zahvaljujući ultra fleksibilnom vrhu. 

catrice ajlajner je veoma intezivan.
Catrice