ZA PRECIZNE, PUNE I USNE DRUGAČIJEG OBLIKA: Dovoljan je jedan proizvod čija je minimalna cena 200 dinara

Trikovi sa olovkom za usne daju rezultate neodoljivih usana spremnih za poljupce.

Saznajte kakva frizura odgovara vašem obliku lica.
Instagram 

Nakon što pronađemo svoju savršenu rutinu šminkanja, često smo sve manje skloni eksperimentisanju sa novim proizvodima i tehnikama.

Međutim, nije loše ponekad izići iz rutine šminkanja i pustiti ruku da sama i bez već osmišljenog cilja učini malo drugačiji izgled od dosadašnjeg.

Stoga smo počeli tražiti nove make-up trikove i pronašli smo neke od najzanimljivih koje možete uraditi sa olovkom za usne, a da daju prirodni efekat.

Moguće je da za neke do sada niste čuli (nismo ni mi), ali su se pokazali kao sjajan trik za koji nam je pomalo i krivo što nismo saznali ranije.

Verujemo da će ovih 5 trikova s olovkom za usne zauvek će promeniti tvoju rutinu šminkanja.

1. Pritisni usne zajedno

Sa stisnutim usnama za savršene crvene usne? Ne treba dvaput reći! Uzmi svoju omiljenu crvenu olovku za usne i počni. Za ovaj trik jednostavno stisti usne zajedno, a zatim nanesi olovku i brzim pokretima potpuno bojom ispuni usne. U sledećem koraku drži usne još uvek stisnute i uzmi crveni ruž i pravilno ga nanesitekoristeći istu tehniku kao i s olovkom, lepo popuni usne bojom i et voilà - savršena crvena usta koja mame poljupce su spremna.

@lera_valesta

inst: lera_valesta

♬ original sound - gil

Rezultat ovog trika s olovkom za usne je upečatljiv, ali primena bi mogla biti malo preteška, posebno za početnike, jer trik zahteva dobro poznavanje svog oblika usana.

2. Više volumena

Kod „Juicy Lips“ radi se o poigravanju s dve kontrastne boje. Dok tamna boja putuje do ruba usana, svetlija, toplija boja se nanosi na središte usne pa zbog toga izgleda vizualno veća. Odaberi tamnu olovku za usne po svom izboru i uokviri usne i popuni ih tako da samo sredina ostane netaknuta. Zatim zgrabi svetliji ruž za usne i nanesi ga kao i obično – tako će se olovka stopiti s ružem.

@jasminedaraphet

Reply to @ihateyou101_ i posted another tutorial a little before this one but lolz i wanted to do it again #lipliner#liptutorial#lipcombo#lips

♬ original sound -

Ako želiš da pojačaš učinak, možeš naneti i malo sjaja za usne. Videćeš da će ti usne zbog toga izgledati puno volumena.

3. Bye bye olovka za usne

Je li olovka za usne apsolutno neophodna u tvojoj beauty rutini? Isprobaj nešto novo, zaboravi na olovku za usne i zameni ga korektorom. Iznenadićeš se kako će krajnji rezultat izgledati sjajno. Jednostavno nanesi boju ruža po svom izboru na usne. Potom uzmi korektor i pređi njime preko konture usana (kao što to radiš olovkom za usne).

@29apr421

lipstick make-up#makeup#lipstick#fyp

♬ All The Way Up - Fat Joe & Remy Ma

Zatim uzmi ili sunđer za šminkanje i lagano utapkaj korektor na usne dok se boja ruža i korektor lepo ne sjedine. Ako želiš, sredinu usana sada možeš naglasiti sa malo hajlajtera i tako svom make-up izgledu dati završni pečat.

4. Promeni oblik usana

Ovaj trik nam je bio posebno uzbudljiv, jer pravilna upotreba olovke za usne ima moć da promeni prirodni oblik usana. Kako bi to učinila, uzmi podlogu i nanesi je na uglove usana s pomoću beauty četkice ili sunđera – to više usmerava fokus na središte tvojih usana i stoga je važan korak u vizualnoj promeni oblika.

@kali.ledger

Full details on IG!! Using @em.cosmetics #makeup#makeuphacks#egirl#liptutorial @thekidlaroi @justinbieber @carneyval

♬ original sound - kali.ledger

Kada ispuniš sve korake sa videa ispod, uzmi svoj omiljeni ruž i videćeš da će tvoje usne odmah izgledati zaobljenije.

5. Definisane usne

Zvezde poput Rijane imaju posebno izraženo „srce“ na gornjoj usani, zbog čega usne izgledaju puno definisanije, naročito kada je u pitanju crveni ruž. Ako nemaš prirodno definisano oblik srca na usnama, ne moraš biti tužna, jer, naravno, pronašli smo način kako da našminkaš usne à la Rihanna. Dakle, uzmi olovku za usne po svom izboru i njome iscrtaj konturu usana kao i obično. Ali, umesto da slediš prirodan oblik srca usana, slobodno to uradi malo oštrije.
Zatim ili popuni usne ostatkom olovke za usne ili uzmi odgovarajući ruž za usne i tvoje usne à la Rihanna su spremne.

@nadina_ioana

#Liptutorial#MavenBeauty @mavenbeauty #lipliner#lips#lipstick#redlips#lipschallenge#labial#pintalabios#labiosrojos#labioschallenge#boca#buze

♬ bad guy - Billie Eilish

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši