Najšarenije godišnje doba je sa svojim bojama stiglo u grad. Već smo zabundani u naše udobne džempere i uživamo u toplim čajevima, kafama i toplim čokoladama.

Dok tako razmišljamo o prolaznosti vremena uživajući u toplom napitku, vreme je da se oprostimo od svetlih nijansi koje smo nosili tokom godine i da se ushićeno vratimo zagasitim i tamnijim nijansama ruževa za ovo godišnje doba.

dnevna sminka
screenshoot/instagram 

Ruževi su odličan način da se poigrate s različitim bojama i promenite svoj izgled, bez previše uloženog vremena i muke, stoga smo mi za vas izdvojili najatraktivnije nijanse, koje će biti izuzetno popularne ove jeseni.

Konačno, sve tamne i sjajne nijanse od dubokih bobičastih do tamno crvenih oživljavaju i rado ih nosimo u torbicama. Klasične boje ruževa za jesen bi bile boja šljive, tamno crvena, crvena s nijansama smeđe, crveno ljubičasta

sminka sa crvenim ruzom
Instagram 

Kremasti, postojani, dugotrajni, ovi sjajni i mat ruževi zagarantovani su makeup proizvodi bez kojih nećete izaći iz kuće ove jeseni.

Tokom jeseni nekako najradije posežemo za nude nijansama, a volimo i ruževe u boji mesa, a ove sezone i sve nijanse smeđe.

braon ruz na usnama
Instagram 

Kremaste teksture i ovi predivni jesenski ruževi našli su se na listi najboljih jesenskih boja za usne koje ćete isprobati 2021.

Nadamo se da smo vas inspirirali ovim zanosnim jesenskim ruževima u zagasitim bojama.