Možda niste ljubitelj hajlajtera i posedujete onu dozu straha da slučajno ne preterate i da se ne sjajite previše, ali hajlajter je definitivno proizvod koji vašem licu pruža prirodniji izgled.

Zbog toga je postao jedan od glavnih favorita mnogih žena i beauty stručnjaka, ali "Beauty Light Wand" postao je najtraženiji proizvod kada je šminkanje u pitanju.

sminkanje, kajli dzener
Instagram 

Svojstva koja izazivaju sjaj razlog su zašto je "Beauty Light Wand Charlotte Tilbury" nedavno postao viralan na TikToku, a zatim brzo rasprodan, na veliku žalost skoro 50.000 ljudi koji su se našli na listi čekanja.

Hajlajter koji bez napora pruža vrstu sjaja, postaće osnovni deo vaše beauty rutine. Nakon brzog nanošenja na vrhove jagodica, daje vrlo svedeno svetlucanje i stapa se s kožom, suptilno hvatajući svetlost za nenadmašan sjaj.

Zapravo, ovaj hajlajter je toliko dobar da se u Velikoj Britaniji svakih osam sekundi proda jedan proizvod u popularnoj "Pinkgasm" nijansi.

@quin.cameron

Makeup first impressions GRWM #charlottetilbury#meccamaxima

♬ original sound - Quinn

Sjaj "Beauty Light Wand-a" ne izgleda dobro samo na kameri ili pri dobrom osvetljenju, već i uživo. Dozira se kroz mekani aplikator i sadrži gel-kremastu strukturu koja se brzo suši.

Mnogobrojni snimci TikTokera koji koriste proizvod, kao i fotografije glumice Fibi Dinevor, poznate po ulozi u seriji "Bridgerton", gde izgleda sjajno dok ga nosi, dovoljan su dokaz da je to formula koju vredi isprobati.

- Formula je prožeta genijalnim gelom za mokri sjaj – nekada je svetlucav, nekad ne" - rekla je Šarlot za magazin "Vogue".

- Moj brzi trik je da nanesem duž cele jagodične kosti jastučićem za nanošenje i izblendam vrhovima prstiju - otkriva šminkerka.

"Pinkgasm" nijansa važi za omiljenu jer deluje izuzetno dobro na svim tonovima kože, pojačavajući toplinu i pružajući ružičasti sjaj, a Šarlot potvrđuje da je to ton koji "svima pristaje".