Kada je nega kože lica u pitanju, nema toga na šta nismo spremni za rezultate lepe i negovane kože. Tako nema ni popularnog trika koji nismo testirali, a takođe teško odolevamo i kupovini novih proizvoda za negu u koje polažemo baš sve nade da će napraviti pravo malo čudo na našem licu.

Iako nam je ponekad teško da zatvorimo kozmetički neseser, spf krema je stvar koja je neophodna. Ma koliko god uživamo dok hvatamo prve tople zrake sunca, našoj koži to svakako ne prija jer su posledice u vezi samog zdravlja kože mnogobrojne.

Odmah na napomenemo, ovo nije korak u nezi kog se treba pridržavati isključivo u letnjim mesecima, već je nužan proizvod tokom cele godine jer je uticaj UV zračenja neprestano prisutan, čak i onda kada smo daleko od plaže.

nega
Shutterstock 

Jedan od razloga zašto smo preskakali ovaj korak u nezi jeste taj što na tržištu i nismo mogli pronaći zasigurno dobru kremu sa SPF-om jer je većina krema na tržištu ostavljala beli trag, a neretko i zapušavala pore.

Ipak, danas je situacija znatno drugačija, pa tako poslednjih godina svedočimo zaista sjajnim kremama sa SPF-om, a u galeriji ispod pogledajte nekoliko naših favorita.

printscreen lilly.rs Najbolje krema za lice sa SPF-om