RAVNA I GLATKA KOSA PONOVO JE U TRENDU: Kako da nosite frizuru 90-ih u režiji najpopularnijih žena

U nastavku vam donosimo predloge slavnih dama za frizure s ravnom kosom.

Instagram

Devojkama sa ravnom kosom uglavnom zavide one sa prirodno kovrdžavom. Ali iako mnogi misle da je ravna kosa laka za održavanje, reč je velikoj grešci!

I devojke sa ravnom kosom imaju svoje muke - od kovrdžanja do nedostatka volumena i ispucalih vrhova, neophodnog dobrog feniranja i dosta seruma za svilenkast finish, ali ona je uvek u trendu, piše elle.rs.

Za one koji žele da lažiraju super ravnu kosu, investirajte u odličnu peglu za koja odgovara teksturi i dužini vaše kose. Ili, ako sušite kosu kod kuće, odlična četka za stilizovanje će vam biti dovoljna. Važno je samo da s lakoćom postižete uglađene, ravne frizure.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pored toga, sprej za zaštitu od toplote je neizbežan jer je to jedna od glavnih stvari koju frizeri preporučuju svojim klijentima. Zašto? Jer, ne samo da sprečava oštećenje i omogućava kosi da raste, već takođe pomaže u održavanju boje – osiguravajući da kosa izgleda zdravo i fresh do sledećeg odlaska kod frizera.

Za najbolje rezultate, isprobajte kremu za feniranje koja će zaštititi kosu od visoke toplote, a istovremeno sprečiti i moguće kovrdžanje izazvano vlagom.

SKESSLER / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sada je vreme da potražite inspiraciju za ravnu kosu od poznatih ličnosti: od ultra precizne ravne kose Kim Kardašijan i Kendal Džener, do nešto ležernije frizure Dženifer Lopez. Takođe, veoma je važan razdeljak - onaj sa strane će uvek izgledati otmenije od onog na sredini, ali ukoliko želite nešto opušteniji look, birajte razdeljak na sredini.

Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia 

Ukoliko vam neodtaje inspiracije, pogledajte predloge slavnih dama u galeriju u nastavku teksta:

Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Instagram Pogledajte kakve frizure preferiraju slavne dame koje imaju ravnu kosu