Ukoliko želite lepu frizuru punu volumena i meke, raksošne lokne kakve nosi Džej Lo, dobro je znati da za ovako nešto ne morate uvek da idete kod frizera.

Naprotiv!

Istina je da i u kućnoj radinosti možete postići takav efekat uz pomoć viklera koji su sve popularniji, ponajviše jer ne oštećuju kosu, ali za extra volumen potrebno je da promenite način na koji ih uvijate.

Kao i uvek, TikTok pritrčava u pomoć, a jedna korisnica pokazala je kako dobija nestvarnu frizuru uz jedan veoma prost trik.

Jedna korisnica tiktoka pokazala je kako dobiti lokne i kosu kao iz salona.
pritnscreen/tiktok 

Naime, iako tehnika uvijanja ostaje ista, u smislu da uvijate uvek od lica, ključni korak je da viklere uvrnete pre nego što ih pričvrstite. Pogledajte kako to da uradite pravilno:

KAO DA STE SE ISFENIRALI U SALONU: Primenite ovaj trik za fantastičnu frizuru punu volumena TikTok/audreyvictoria_

Sam postupak je jednostavan. Kosu je potrebno oprati i osušiti fenom. Možete izvući krajeve peglom kako biste dobili glatku "završnicu", ali ovaj korak je opcionog tipa. Takođe, uvek je dobro da koristite krupnije viklere, pogotovo ako vam je kosa duža.

Trik je da dok uvijate kosu viklerima uvrnete pramenove.
pritncreen/tiktok 

Pre nego što ih pričvrstite, kao u snimku, uvrnite ih kako bi se kosa blago izvila, a upravo je to efekat koji frizeri dobiju četkom. Nakon nekoliko sati, skinite viklere, rastresite kosu i nanesite malo laka, i spremni ste za polazak.