Konjski rep, punđa, kratka kosa: popis frizura je dugačak i većina žena favorizuje jedan određeni stil kojem je obično verna godinama. Ali, jesi li se ikada pitala kako se tvom partneru sviđa tvoja frizura? U anketi jednog beauty portala su muškarci odgovarali na pitanja o ženskim frizurama, odnosno otkrili su koje frizure baš ne vole da vide.

Naravno, ovo je samo mišljenje nekolicine muškaraca koji su učestvovali u anketi, a uvek je najbitnije da se neka frizura sviđa nama, nezavisno od mišljenja muškarca, ali bilo je zanimljivo videti reakcije suprotnog pola.

1. Undone-look

Žene vole takozvanu razbarušenu frizuru – jer je jednostavna za pravljenje: malo se protrese kosa, stavi se eventualno malo suvog šampona i eto nam i omiljene "woke up like this" frizure. Kod muškaraca takva frizura ne prolazi baš najbolje – ocenili su je sa brojem 3 u kategoriji seksepila.

Frizure koje muškarci ne vole
Instagram 

2. Pixie-cut frizura

Možda je problem u tome da se muškarci boje da im je žena s kratkom kosom konkurencija, pa je zato pixie-cut završio na samom dnu lestvice. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena.

kratka kosa
Freepik 

3. Half Bun

Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Dosta mlađih žena voli ovu frizuru koja se može napraviti za nekoliko sekundi. Međutim, muškarci misle drugačije. „Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to da izvedeš“, glasilo je objašnjenje ispitanika.

frizura sa pundjom
Instagram 

4. „Stroga“ pletenica

Strogo i čvrsto povezana kosa u pletenicu stavlja crte lica u prvi plan. Usprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lepom. Osim toga, žene s repom ocenili su kao vrlo rezervisane i suzdržane.

5. Punđa

Kao i pletenica, nipunđane spada u omiljene frizure kod muškaraca. Punđaizgleda preozbiljno, objasnili su momci. Osim toga, plaše se da je dotaknu kako je ne bi pokvarili.

pundja
Instagram