NEUREDNA PUNĐA KAO OMILJENA FRIZURA U LETNJIM MESECIMA: Pravi se lako, a potrebna ti je samo jedna gumica

Kako napraviti savršeno-nesavršenu punđu sa gumicom, pogledajte u nastavku...

Instagram 

Dobro poznata istina je da samo zato što nešto izgleda "bez napora" ne mora nužno značiti da je to i napravljeno bez napora. Oblikovati punđu tako da izgleda opušteno, ali i uglađeno  je oblik umetnosti, ali jedna frizura koja se neprestano pojavljuje po Instagramu uverava nas da je opuštenu punđu lakše postići nego što bi moglo izgledati.

Pa da krenemo...

Pre svega treba bapraviti čvor koji ćeš postići tako da na pola presaviješ svoj niski rep i provučeš ga kroz traku za kosu kako bi se stvorio oblik punđe, a zatim upotrebiš polovinu koja je izostavljena da je omotaš oko trake za kosu i prikačiš na mesto. Zvuči zbunjujuće, ali očaralo nas je koliko su jednostavni koraci u praksi.

Šminkerka i frizerka, Ema Čen u videima pokazuje kako se izvodi ovaj proces. 

"Ozbiljno najlepši stil u trajanju od dva minuta", napisala je ona.

Kao i kod svih dobrih stvari, ključ je u pripremi.

"Moj najveći savet pri stvaranju nadogradnji bez napora je da kosi date pravu količinu volumena jer se tada kosa prilično lako oblikuje", napomenula je. U pogledu proizvoda to možeš postići upotrebom sprej za kosu, suvog šampona ili čak bejbi pudera.

Ako imaš kovrdžavu kosu i misliš kako je ovu punđu nemoguće napraviti, varaš se. Videli smo je i na kovrdžavoj kosi, i savršeno izgleda.

Ako ipak želiš uglađeniji stil, koji možeš nositi i za posao ili neku svečaniju priliku, možeš oblikovati ovakvu uglađenu punđu.

punđa
Instagram 

U galeriji u nastavku teksta pogledaj detaljne korake kako možeš postiću ovu savršeno nesavršenu frizuru:

Instagram Kako napraviti punđu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši