NEMATE HRABROSTI ZA PROMENU KOSE? Neka vam Zoi svojim transformacijama bude jedina inspiracija

Mlada poznata pevačica Zoi je pored svog neospornog muzičkog talenta, veoma prepoznatljiva po autentičnom životnom stilu i promenama frizura.

zoi
Instagram 

Da li razmišljate da napravite veliku promenu u frizuri? Taj korak nije jednostavan, jer se sigurno pitate da li će dobro da vam stoji i da li ste spremni za taj korak.

Mnoge žene odustanu od kratkih frizura, čak iako to baš žele. Jednostavno, bira se frizura koja nas neće razočarati i sa kojom se već osećamo sigurno.

Kada je u pitanju mlada pevačica Zoi, inače sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac, navikli smo da uvek bude drugačija. Iako joj je kosa, pored tetovaža, bila jedan od zaštitnih znakova s kojim je uvek voli da ekperimentiše sa bojama, dužinama i kompletnim izgledom.

zoi
printscreen/instagram 

Prvo je Zoi nosila razbarušeni paž i bila smeđa. Dok sada kosu najviše nosi sa razdeljkom na sredini, tada ju je prebacivala na stranu. Tamna boja kose koju je imala je savršeno istakla njene svetle oči koje su neminovno došle do izražaja.

Potom je kosu pustila i ofarbala u svetlije braon boju, a ubrzo se odlučila na dosta plavlje pramenove. Nije se libila da proba i roze pramenove koji su savršeno pristajali uz njen urbani lifestyle.

Definitivno najveća promena u njenim frizura jeste svakako naprasno šišanje u Americi na popularni wolf cut.

zoi se slika u ogledalu
Instagram 

Stepenasto ošišana kosa do ramena sa razbarušenim šiškama dala je neki potpuno novi vajb celom Zoinom stilu.

Obzirom da je ova frizura predviđena samo za hrabre, urbane, autentične devojke koje vole da se izdvoje u masi, ne čudi nas što se Zoi upravo za nju odlučila.

Složićemo se da je svaka od ovih frizura posebna na svoj način, a Zoi nam svojim smelim promenama zapravo pokazuje da ih se ne treba libiti već samo skupiti hrabrosti jer u krajnjoj suštini "to je samo kosa".

U galeriji pogledajte sve dosadašnje promene popularne mlade pevačice Zoi:

Instagram Sve transformacije kose Zoi

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši