Mlada pop zvezda Zoi, inače sestričina Nataše Bekvalac, objavila je spot za pesmu "Nirvana", njen najnoviji singl koji služi kao uvertira za još dve nove pesme koje će biti objavljene kasnije tokom godine.

Pored zarazne melodije, i zanimljivog teksta, ogromnu pažnju privukao je i neobičan, pomalo futuristički spot sa primesama šarma devedesetih. Ništa manje nismo ni očekivali, ako uzmemo u obzir da je svaki njen spot gotovo umetničko delo.

Inače, pesma "Nirvana" govori o ljubavi i Sarinoj zaljubljenosti (Zoino pravo ime), a spot prati mladu pevačicu u Zoilendu, izmišljenoj zemlji u kojoj je sve veselo i razigrano.

zoi spot za nirvanu
printscreen/youtube 

Ovo je ujedno šesta po redu pesma koju je pevačica objavila u svojoj trogodišnjoj karijeri. Spot je, kao i za njene prethodne numere, radio Ljubba.

Naravno, publika je ponovo bila oduševljena,  a komentari su se samo ređali:

"Hteo sam neku foru da bacim ali ovo je previse lepo za to", "Mozda cak bolja i od Jasno mi je", "Spot je brutalan, pesma dobra. Ljubba pravi najbolje spotove, svaka čast! Bravo Zoi!", "Vrlo verovatno najbolji spot u 2021", "Koliko pesma vozi"... pisali su ljudi ispod videa.

zoi spot za nirvanu
pritnscreen/youtube 

Ukoliko ste je propustili, pesmu možete poslušati u nastavku.