LUDAČKI VOLUMEN KOSE NA KOJI NIKO NEĆE OSTATI RAVNODUŠAN: Samo jedan proizvod je dovoljan za NAJPOŽELJNIJU frizuru

Najviše žena poseže za što većim brojem proizvoda kako bi postigle zanosan volume u kosi, a zapravo im je potreban samo jedan koji je već toliko godina rasprostranjen.

kosa.jpeg
Instagram 

Pre nego što isprazniš suvi šampon ili preteraš s baby puderom, postoji bolji način da postigneš zanosan volumen u kosi.

Seksi frizura bez napora prosto ide uz sve. Iako je jedna od jednostavnijih, veoma je efektna frizura koja je puna razigranosti koja smanjuje utisak uštogoljene frizure.

Zvuči super, zar ne? Seksi tekstura deluje za sve tipove kose, od talasaste i kovrdžave do ravnih finih pramenova. U svim frizurama ovaj stil donosi istu poruku, a to je da s njom izgledate tako šik, kul i kao da ste se previše trudile.

A zapravo, niste.

Međutim, često je lakše reći nego učiniti. Savet koji ćete čuti od mnogih frizera jeste da se ne preteruje sa proizvodima za kosu. Vrlo često, pa tako i kada je kosa u pitanju, treba da se držimo onoga "manje je više". Korišćenje previše proizvoda ponekad može biti jednako loše kao i da uopšte ne upotrebljavate bilo koji proizvod. Kosa na taj način postaje beživotna i previše slepljena.

Kako postići zanosan volumen kose
Anna Bizon/Gpoint Studio 

Kako bi postigla ovakav volumen potreban ti je samo sprej za kosu i vlastite ruke. Pre nego što počneš sa korišćenjem laka za kosu kako bi dobila teksturu, budi taktična sa svojim stajlingom jer je ključ dodavanja volumena i teksture bez oslanjanja na puno proizvoda vrlo važno. To bi moglo značiti mahanje kosom u različitim smerovima ili stvaranje različitih vrsta talasa, poput onih morskih ili naboranih gušćih talasa.

Međutim, ako imaš ravniju kosu prvo ćeš se morati osloniti na uvijač ili peglu za kosu kako bi napravila blage talase, a tek onda je razbarušiti rukama i sprejem. Dok je već kod kovrdžave kose dovoljno upotrebiti samo sprej kako bi postigla teksturu. Kovrdžave devojke pravljenje ove frizure treba da započnu sa sveže osušenom kosom na koju će naneti malo laka i pokretima prstiju stvarati volumen.

Ako te do sada nismo uverili, ono najbolje je što je ovako razbarušena kosa nešto što možeš nositi i kada ti kosa nije sveže oprana. Nakon drugog ili trećeg dana od pranja kose, samo poprskaj kosu lakom i takođe prstima razbaruši pramenove. Imaćeš savršenu seksi frizuru punu volumena u tren oka.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši