Zaštitne maske uveliko su promenile pravila naše svakodnevne make up rutine, a gde više, iz praktičnih razloga, ruž za usne i ne igra toliko značajnu ulogu. S druge strane, to ne znači da treba  da zapostavimo negu ovog osetljivog područja, a koje je više nego ikada podložno dehidrataciji!

Upravo zato sve popularniji u svakodnevnom korišćenju postaju balzami u boji, koji su se pokazali kao bolja opcija od teških ruževa, koji neretko znaju dodatno isušiti usne i tako stvoriti efekt suprotan od onoga kojem zapravo težimo.

devojka
printscreen/ youtube 

Takođe, ono što ne volimo kod ruževa je to što iziskuju stalno popravljanje, a što zna biti poprilično naporno, stoga su se balzami u boji pokazali kao odlična zamena koja ne opterećuje usne, jednostavno se nanose i za većinu nije potrebno ni ogledalo, a zahvaljujući boji, suptilno naglašavaju prirodnu lepotu naših usana.

Osim što pružaju dašak boje, zbog čega ih možete uklopiti u bilo koji look, takođe održavaju usne hidratizovanim i negovanima. Pojedini balzami ostavljaju i neodoljiv miris koji se dugo zadržava na usnama, a u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih balzama koje se isplati imati nadohvat ruke i za koje smo sigurni da će transformisati vašu svakodnevnu rutinu ulepšavanja. Izdvojili smo bezbojne, ali i balzame u boji koji su dostupni u domaćim drogerijama.

lilly.rs Balzami za usne