Srpska jujtuberka  Kristina Kika Đukić (21) preminula je u sredu, 8.12.2021. u večernjim časovima. Vest o Kinoj smrti potresla je domaću javnost. Tim povodom oglasili su se mnogi influenseri, a od javnih ličnosti prva je "ustala" Jelena Karleuša. 

Pevačica je rešila da se putem svog Instagrama obrati obrati mlionima, gde je osudila psihopatae koje maltretiraju nedužne ljude na društvenim mrežama.

- Povodom strašne vesti da se poznata domaća jutjuberka ubila zbog sajber zlostavljanja, te da je imala samo 21 godinu, imam da izjavim sledeće: Prvo, porodici izjavljujem najiskrenije saučešće. Ne smem ni da zamislim bol porodice, majke, u ovom trenutku. Drugo, kao osoba koja je godinama na udaru i medija, i psihopata sa društvenih mreža, imam svo pravo da kažem svima su krvave ruke! Svi smo kao društvo krivi!

Kika se godinama borila s bulingom
Instagram 

To što sam ja jaka i što sam kao životinja naučila od malena da me vređaju i napadaju, ne znači da je svako jak i ne znači da je to nešto na šta se treba navići, kao da je normlano! Nije normalno da te vređaju hiljade i hiljade maloumnika bez imena i slike, kojima nikada nisi zlo učinio, niti na senku stao! Nije normalno da se svi sadistički uživaju čitajući i gledajući mrcvarenje žrtve! Bolestno je! Kao društvo smo postali izvitoperena gomila psihopata koje zabavlja tuđa patnja, napisala je Jelena i dodala:

- Mladi su postali surovi, deca pogotovo. Ali jaki isurovi samo pod okriljem lažnih profila na društvenim mrežama. Zato ako je zlostavljač maloletno lice, roditelji koji su dete tako vaspitali moraju da snose posledice i to ozbiljne.

stori Jelene Karleuše pvodom Kikine smrti.
Instagram 

Vest o Kikinoj smrti potresla je Srbiju. Kako su domaći mediji preneli, Kika nije mogla da se izbori sa pritiskom javnosti i nekoliko godina se borila sa bulingom.

Kristina, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.