Srpska jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život u 21. godini života.

Kika je bila veoma popularna na mrežama, gde je imala preko 700.000 sledbenika, a u maju prošle godine na svom Jujtub kanalu podelila svoje najveće psihičke probleme sa kojima se dugo borila.

Ona je otvoreno pričala o tome koliko je bila nesrećna zbog situacije sa svojom kosom i fotografijama dokumentovala kako ju je majka ošišala, ali i da je, zbog stanja u kom se nalazila, morala da nosi perike kako bi izašla na ulicu.

Zbog loše nadogradnje koju je Kristina Kika Đukić imala na glavi došlo je do komplikacija usled kojih je bilo neophodno da se reši te nadogradnje, ali i svoje prirodne kose zbog nekvalitetnog umetka.

- Mama mi je olakšala život, uzela makaze i odsekla mi pola kose. Isekla je sve delove gde je bio lepak, započela je Kika koja je tada pokazala svojim fanovima kako je izgledala cela procedura.

Kika je godinu dana nosila periku.
Youtube 

Nakon skraćivanja kose, Kika je navela da se od tog trenutka sve promenilo. Njena plava duga kosa bila je odlika njenog samopouzdanja.

- Kada sam se pogledala u ogledalo počela sam da plačem, moja kosa bila je moje samopouzdanje, rekla je Kika tada i dodala:

- Tada sam odlučila da nosim perike. Jednostavno ne volim kratku kous, ja čak nisam imala frizuru, bila sam unakažena, objasnila je.

Vest o Kikinoj smrti potresla je Srbiju. Kako su domaći mediji preneli, Kika nije mogla da se izbori sa pritiskom javnosti i nekoliko godina se borila sa bulingom.

Kristina, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.