Od kada se pojavio #MeToo pokret, imali smo priliku da čujemo na hiljade jezivih priča o onome što su žrtve trpele godinama.

Od psihološkog i fizičkog zlostavljanja, pa sve do seksualnog, mnogi su konačno odlučili da progovore o najtežim traumama i daju podršku svima koji prolaze kroz iste ili slične stvari.

Međutim, nije se skoro dogodilo da je nečija priča toliko potresla sve kao kada je jedna korisnica TikToka ispričala jezive detalje iz svog detinjstva kada je bila primorana da živi sa dedom koji je osuđeni pedofil.

Ona kaže da su mnogi muškarci u njenom životu joj ostavili PTSD poremećaj, iliti Post-traumatic stress disorder. Iako je u klipovima krenula sa blažim ispovestima, prikazavši loše veze i teške raskide, u kasnijim je krenula na tešku artiljeriju.

@cootielynnspears

lany was supposed to always be my home. :/ #lany#paulklein#alt#coin#the1975

♬ rät - bentley

Ona je u daljim klipovima otkrila da je živela sa dedom koji je bio osuđeni pedofil, kao i da je njena majka imala "safe word" kadagod bi se osećala nebezbedno. Po kući nije smela da ide u kratkim šortsevima, a onda je otkrila i svoju najveću tajnu.

Kako kaže, njen deda obožavao je da joj prilazi i zapitkuje da li želi da se se igra njegove omiljene igre - momka i devojke.

@cootielynnspears

tw:SA #metoo

♬ Lights Are On - Tom Rosenthal

Ovu kao i mnoge stravične priče možete pronaći pod #metoo heštegom na TikToku, a devojka je u najmanju ruku zaslužila dubok naklon i divljenje jer je skupila hrabrost da podeli sa celim svetom jezivu priču koju je preživela.