NA PRVI POGLED FOTKA SLAVNOG PARA DELUJE SASVIM NORMALNO: A onda je Ninin nestašni dečko uhvaćen na delu...

Budno oko paparaca uspelo je da ovekoveči ovaj momenat...

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica bugarsko-kanadskog porekla Nina Dobrev i njen dečko profesionalni snouborder Šon Vajt zajedno su proveli ceo karantin koji je nastupio zbog pandemije koronavirusa, a ne odvajaju se jedno od drugoga ni nakon što je završio.

Golupčići su zajedno snimljeni dok su napuštali teretanu i zajednički jutarnji trening u jednoj od teretana u Los Anđelesu, a više je nego očigledno da je 32-godišnja Nina očarala svog partnera. On je nije ispuštao iz vida dok su šetali ulicom, a čak u jednom trenutku nije mogao odoleti da je ne dodirne po pozadini kada je mislio da ih niko ne gleda, ali dežurnim paparacima taj prizor nikako nije mogao da promakne.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glasine o njihovoj vezi počele su da kruže početkom 2020. godine, a njima blizak izvor potvrdio je kako je njihova ljubav jako ozbiljna.

"Veza Nine Dobrev i Šona Vajta ozbiljna je i jako im je lepo. Oboje su aktivni, zabavni, vole da se zabavljaju, zajedno idu u avanture, a mogu razgovarati o bilo čemu i voditi duboke razgovore. Nina je jako otvorena osoba, puna ljubavi, jako voli Šona i srećna je što je on deo njenog života", ispričao je izvor za Daily Mail.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia